om rhodesian ridgeback's og andre hundeaktiviteter
 

EN DUFT AF FORÅR!

 

Skønt, det er begyndt at tø, fuglende synger og vapserne nyder den første forårssol - dog er det stadig koldt, hvor der ikke er sol.

 

Selvom vi har nydt sneen mens det har været frostvejr - vil vi gerne snart ha' ordentligt føre og lidt varme, så vi kan komme af med dæknerne og få lidt sol på den vinterblege hud!

 

Vi har været på skønne ture - ja jævntligt med den røde bande forstås, men også med Funnys nye familie.

Det var en dejlig tur ved Moesgård, som vi bestemt må gøre om i nær fremtid. Tøserne havde det fint sammen, efter Caziba lige fik sat Funny på plads med hendes karakteristiske skingre "kan du lige la' være med det" - man bodyslammer altså ikke en dame på snart 7 år - Funny blev ignoreret den næste km, selvom hun gjorde sig de største anstrengelser for at få gang i damen. Funny var fornuftig til ikke at gentage sin body-slam til gengæld fik hun så lidt leg og en omgang rigtig ridgeback brydning.

 

Turene med Kalle & Benni, ja de er ikke blevet foreviget da de som regel foregår i "nattens" mulm og mørke (O; - trods det har vi haft en del sene ture i byskoven og ved stampmøllen i stjerneskær.

 

Hmmm... det samme må siges om turene med Fuca - men nu er det snart lyst først på aftenen så mon ikke vi kan fange et enkelt snapshot af Fuca-pigen!?

 

Tak til jer alle for skønne ture!

 

feb/mar 2010

Hele den røde bande - en forårsdag på stranden

Tak til Jens Churchill for efterfølgende skønne billeder af Funny & Caziba en  legesøndag i marts!

© jette fuglsang
Lav din egen hjemmeside med mono.net