om rhodesian ridgeback's og andre hundeaktiviteter
 
LØBS-LOGGEN:

Her på løbs-loggen finder du notater fra årets løb, hvilke hunde der har deltaget i løbet og hvilken kennel de kommer fra hvis det er muligt.

 

Du kan også vælge et gammelt år i menuen ovenfor.

 

Nedenfor kan du tilføje din egen kommentar omkring Lure Coursing eller arrangementer mm:

Din kommentar:
 

2010-løb:

Løve 6. juni 2010

Det var et lille sluttet selskab der mødte frem denne søndag flere var taget på udstilling i tyskland og andre skulle passe deres hvalpekasser eller deres løbetid.

 

Det blev alligevel en rigtig hyggelig søndag, hvor det dejlige vejr endelig bestemte sig for at indtage DK. Faktisk var det en smule lummert men hvis vi bare gider spænde snoren ud, stiller hundene altid op, varmt vejr eller ej - nogen tog det dog lidt mere med ro i dag og økonomiserede med energien mens andre gav den fuld skrue.

 

Vi løb på marken tættest på gården denne gang da græsset på marken længere ude var for langt - det gav en lidt kort men ok bane og det passede jo fint med det varme vejr.

 

Hyggeligt som altid at løbe hos jer i Løve - tak for lån af mark.

 

Deltagende hunde:

1. CEKESI - LEWANIKA

2. CAZIBA - LEWANIKA

3. KOSI - IZINJA

4. NALA - ZUMELIS

Kosi fra kennel Izinja

Odder 16. maj 2010

Ja, så oprandt dagen, hvor vi ikke længere slap for regnvejr, dog mest støvregn - det var forholdsvist lunt i vejret med en 11-12 grader, så det gik alligevel - selvom foto fra dagen bærer præg af en noget dugget linse - godt vi havde din T-shirt at tørre i AnneMarie.

 

Banen i Odder er heldigvis rigtig god med sin sandbund til den slags våde løb og løb er jo nok noget af det, vi kan foretage os med vores Ridgier, hvor de er 3/4-ligeglade med regnvejr (O= 

Da vi ikke regnede med så mange træningsglade DCH'er i det vejr, løb vi på banen foran klubhuset, da græsset her var helt kort. Hundene stod rigtig godt fast bortset fra i hjørnet ved granerne, hvor vi krydsede et område med længere græs, her var der et par af hundene, der skred lidt i svinget.

 

Vi havde besøg af en enkelt DCH'er - Buster og et Isilwane afkom som jeg i farten har glemt hvad hedder - Hanne med Maliq havde ved et tilfælde mødt Isilwane-ridgien med sine mennesker i skoven dagen før - det viste det sig, at hundene var kuldsøskende men normalt bor i hver sin ende af landet - det var da et pudsigt sammentræf, så de blev selvfølgelig inviteret med til løb.

Begge hunde løb rigtig fint efter haren, Buster syntes dog en ½-bane var nok, men som billederne viser syntes han vist det var en ok beskæftigelse (O; mens Ridgien løb rigtig rigtig flot, for en første gangs hund, mon ikke de dukker op til løb igen, enten her eller på sjælland? Det var rigtig hyggeligt at hilse på jer!

 

Denne gang var Kennel Isilwane og Lewanika begge repræsenteret med 3 hunde - Lewanika fører måske med et knur-hår, da gamle Yankee på snart 12 år var med - han klarer det bare så flot og han elsker det!

 

Dejligt, vi kan få lov at låne banen af DCH, tak for det! - I er selvfølgelig velkomne til at komme og løbe med os! (O;

 

 

Deltagende hunde:

1.   CAZIBA - LEWANIKA

2.   SAMMY - LEWANIKA

3.   MALIQ - ISILWANE

4.   YANKEE - LE'CREME

5.   LUKA - IZINJA

6.   FUNNY - LEWANIKA

7.   MWISHO - M'GONGO

8.   CHESSIE - ISILWANE

9.   GÆST - ISILWANE

10. BUSTER - DCH GÆST

Yankee - en voksen løbsglad herre på snart 12 år

Løve 30. april 2010

Løve - et passende sted at holde løb for løvehunde når vi nu ikke kan få savannen (O=

 

14 hunde var oprindeligt tilmeldt, men 3 blev forhindret og måtte melde fra. Lewanika var topscorer med 4 deltagende afkom + Yankee.

 

Vejret så mildest talt ikke godt ud fra morgenstunden - det øs-regnede og løbet var tæt på at blive aflyst, men vi kastede os ud i det og da vi skulle sætte banen op holdt regnen op som på signal og ingen blev vist rigtig våde - men et par dryp blev det da til, senere fik vi et par solstrejf, så alt i alt ok vejr med ca. 12 grader.

 

Ingen hunde havde problemer med at stå fast, selv på den udfordrende bakkede bane - om end flere af hundene tabte pusten efter spurten op ad bakke.

 

Banen ligger i skønne omgivelser med bakket terræn som giver lidt udfordring til banebygning, da snoren gerne vil op og svæve i luften og let ryger af trisserne når en hund passerer snoren - så vi har besluttet, at det er tid til at anskaffe nogle hjul til at holde snoren nede.

 

Tak til Helle & Jens for atter at ligge bakker og udfordringer til vores hunde (O=

 

Deltagende hunde:

1.   CAZIBA - LEWANIKA

2.   CEKESI - LEWANIKA

3.   MALIQ - ISILWANE

4.   YANKEE - LE'CREME

5.   CIWU - M'GONGO

6.   FUNNY - LEWANIKA

7.   TESSA - M'GONGO

8.   JAZZY - JUNGLEKATTENS

9.   NALA - M'GONGO

10. SAMMY - LEWANIKA

11. LUKA - IZINJA

 

 

M'gongo Nala

Sunds 5. april 2010

Så fik vi endelig skudt sæsonen igang - og det med manér 18 hunde mødte op 2. påskedag til en god gang ræs.

 

Denne gang var M'gongo topscorer med 5 deltagende afkom.

 

Vejret var dejligt, men lidt koldt - tørvejr efter en uges regn, så det var OK selvom der var overskyet og noget blæsende, MEN vigtigst af alt baneforholdene var helt OK ovenpå regnen.

 

Denne gang havde vi en gæst på besøg, en Parson Russell terrier som løb rigtig flot og 5 nye hunde havde også fundet vej Foenix, Cwazi, Cheki, Chui og lille Aby som lige skulle prøve en lille bitte tur - alle nye løb rigtig flot.

VELKOMMEN til jer alle! (O=

 

Tak til Kennel Ellemosens - fordi I gider ha' marken fuld af entusiastiske hundefolk i følgeskab med de ellevilde firbenede!!

 

Deltagende hunde:

1.   MANDIE - REVODANAS RIDGEBACKS

2.   A'XOLA - KINYEMI

3.   MALIQ - ISILWANE

4.   MWISHO - M'GONGO

5.   CIWU - M'GONGO

6.   CAZIBA - LEWANIKA

7.   FOENIX - KUZONGA, ny

8.   CHIPO - M'GONGO

9.   NALA - M'GONGO

10. TINKA - DASHIKI

11. CHESSIE - ISILWANE

12. CWAZI - M'GONGO, ny

13. LUKA - IZINJA

14. CHEKI - LINNEMANN, ny

15. CHANJA - CHIMBUKA

16. ABY - HELYA RIDGE, hvalp (prøvetur)

17. CHUI - LINNEMANN, ny

18. PARSON RUSSEL, gæst

M'gongo hunde - foto Rikke Rasmussen

 
© jette fuglsang
Lav din egen hjemmeside med mono.net