om rhodesian ridgeback's og andre hundeaktiviteter
 

Campingtur i skønne Svinkløv

I pinsen tog vi på en 4 dages tur til Svinkløv på camping med Labradoren Partridge Cool Magoo og Anne min niece - vi var noget spændte på hvordan det skulle gå med 3 voksne og 2 store hunde i en campingvogn. En hund på et år og en voksen dame på 6 - det gik dog over al forventning, selvom det ikke var nemt at komme frem og tilbage i vognen, men vejret var heldigvis med os, så vi var ikke meget inde.

 

Caziba som ellers kan være noget pladsreserveret (hun deler ikke liggeplads med hvem som helst) havde åbenbart bestemt sig for at Magoo er ved at blive en lækker "voksen" hanhund, så de legede, hyggede og delte nærmest snor, og vi kunne binde dem til samme tøjrkrog uden de helt store forviklinger.

 

Magoo nød campinglivet, hvor han kunne ligge udenfor og holde øje med livet omkring os, han tog (efter en lille tilvænning af hvor lang sådan en snor er), det at stå bundet næste som om han ikke havde lavet andet (O; - de sidste par dage kunne han og Caziba endda finde på at lege med hinanden selvom de var bundet, de vidste præcis hvor lang snoren var.

 

Vi fik også tid til at besøge Magoo's opdrætter på vejen, kennel Partridge ligger små 30 km fra Svinkløv ved Blokhus, det var sjovt at vende tilbage efter et år og hilse på igen!

Vi takker jer, Holger og Malene for altid have tid og hjerterum, det var dejligt at se jer igen (O; og sjovt at se mor Jobbe venligt men bestemt sætte en stor teenager på plads, for derefter at accepeterer ham, da han havde været med på tur til kennel-søen, skønt at jeres nye hanhund og Magoo fandt så fint ud af det sammen (Magoo blev indlemmet sammen med 3 tæver og en hanhund der bor på stedet uden problemer - det er da flot!)

 

Anne, du har gjort et stort FLOT arbejde med Magoo, han er blevet en dejlig dreng,g Holger & Malene har sørget for du havde et godt grundlag at arbejde ud fra........ og nu har Jobbe nye hvalpe på vej - de skal have vores varmeste anbefalinger med på vejen - en god kennel at få sin labrador fra! (desværre havde jeg ikke kameraet med til Partridge)

 

Mange flere fotos fra campingturen i fotoalbum

© jette fuglsang
Lav din egen hjemmeside med mono.net